Dokfestivalen app

En app for en av Skandinavias ledende foto-festivaler

↑ Intro
Dokfestivalen app
Kategori: Festival-app Stikkord: Fotojournalistikk, Festival Oppdragsgiver: Dokfestivalen 2019

Dok-festivalen i Fredrikstad er Norges nasjonale festival for dokumentarfotografi og fotojournalistikk. Festivalen samler fotografer, studenter og foredragsholdere fra hele verden, og er et viktig møtested for fotoentusiaster. Festivalen arrangeres av Stiftelsen Dok (non-profit) i regi av Pressefotografenes klubb Norge, og arrangeres årlig på Litteraturhuset Fredrikstad.

I Phone X Mockup

Med et tettpakket program som går over fire dager hvert år, hadde festivalen behov for en app som besøkende kan bruke for å orientere seg i festival-tilbudet. Griff Kommunikasjon fikk oppdraget, og i appen Dokfestivalen finner brukeren oversikt over utstillere, festivalprogram og informasjon om foredragsholdere. Appen tilbyr også en «city guide» for Fredrikstad og gir mulighet til å kjøpe og bestille festivalpass og billetter. Den er tilgjengelig i festivalperioden for IOS og Android.

Appen brukes av tilreisende fra hele verden under festivalen. Push-varslinger sørger for at endringer i program kan raskt kommuniseres til festivaldeltaker. En oversiktlig guide til byens kultur- og spisetilbud er også med.

↑ Se også