Havnelageret.no

Ny nettside for Fredrikstad ølpub nr. 1

↑ Intro
Havnelageret.no
Kategori: Nettside Stikkord: Gastropub, untappd, Pub, Craft CMS Oppdragsgiver: Havnelageret 2019

Med over 450 sorter øl kan Havnelageret i Storgata i Fredrikstad skryte av å ha Norges største ølliste på nettjenesten Untappd. Det gjør den sjarmerende, engelskinspirerte puben til et av byens populære vannhull – og Griff Kommunikasjon fikk oppdraget med å designe og produsere restaurantens nettsted, havnelageret.no.

Ølkart

Enkelt forklart!

Man trenger ikke en mastergrad i bryggerkunst for å nyte øl, men litt forhåndskunnskap øker gleden av ditt besøk på Havnelageret. Vi utformet denne visualiseringen for å sette noen begrep på kartet.

For oppdragsgiver var det naturligvis viktig med funksjonalitet for å vise oppdaterte menyer, liste over tilgjengelige ølsorter og gi publikum mulighet til å bestille bord. I tillegg kommer Havnelagerets pasjon for godt øl til syne i den lille ølskolen, som man også finner på nettstedet.

Havnelageret.no er basert på webplattformen CraftCMS, og gir stor fleksibilitet med hensyn til design og utforming. Systemet gir brukeren frihet til å kontrollere og variere uttrykket, i motstening til mange mer statiske løsninger. Plattformen lar uttrykket komme i første rekke, i motsetning til i mange andre publiseringsløsninger.

↑ Se også