Sletterødåsen

Nyskapende boligprosjekt i landlige omgivelser rett utenfor Horten.

↑ Intro
Sletterødåsen
Kategori: Boligprosjekt Stikkord: Visuell identitet, Nettside, Bolig, Horten Oppdragsgiver: Brick 2017

På Sletterødåsen i Kirkebygda like utenfor Horten har Brick AS bygget et moderne og landlig boligfelt bestående av ni eneboliger og tolv leiligheter – alle utstyrt med smarthusteknologi. Nærheten til sjø og skog, i kombinasjon med sentral beliggenhet nær E18, gjør Sletterødåsen til et perfekt valg for familier som ønsker å delta i storbylivet, men som samtidig ønsker seg en naturnær oase.

Dette sier arkitekt Magnus Olsen i Meter arkitektur, som har tegnet boligene:

«På Sletterødåsen har jeg tegnet boliger i en helt ren funksjonalistisk stil, med moderne utforming. Jeg har lagt stor vekt på utsikt og lys: Alle boligene er lagt slik at de som bor der får best mulig utbytte av kvalitetene i landskapet, de ligger godt i terrenget og optimalt i forhold til hverandre og utsikten. Jeg har tegnet husene med og uten takterrasser, og eneboligene har parkering under tak

Sletterødåsen

Griff Kommunikasjon fikk oppdraget med å utvikle Sletterødåsens identitet, designmaler og nettsted. Vi lot oss inspirere av kombinasjonen av stramt og moderne design, kombinert med tradisjonelle verdier som nærhet, varme og naturtilknytning.

↑ Se også