Norsk Porsche filmer

Levende bilhistorier utenom det vanlige.

↑ Intro
Norsk Porsche filmer
Kategori: Bilfilmer Stikkord: YouTube, Porsche Oppdragsgiver: Porsche Norge 2020

Med Norsk Porsche, det offisielle norske Porsche-magasinet, har Griff Kommunikasjon lagt grunnlaget for en opplevelsesbasert kommunikasjon fra importøren av verdens mest ikoniske bilmerke. For ytterligere å forsterke budskapet, produserer vi til hvert nummer en eller to filmer som bygger videre på og utfyller en av de høyest profilerte sakene. Filmene publiseres på Youtube og Facebook, og når bredt ut.

Griff Kommunikasjon står bak idé, manus og regi, klipping og postproduksjon, men selve filmingen overlater vi til bransjens beste. Vi er stolte av resultatet – og har planer om å jobbe mer med dette spennende mediet!

Lek med lys, farger og røyk er blant kunstnerduoen BROSLOs varemerker. Vi møter den den kreative duoen og en rå Porsche 911 Turbo i deres studio på hovedstadens nedlagte flyplass. Film: Griff Kommunikasjon i samarbeid med Ole Magnus Kinapel
Vi møter Petter Schjerven i en Porsche 718 Cayman på Rudskogen, midt i en hektisk innspillingssesong for Top Gear Norge. Produsert høsten 2019 på Rudskogen. Film: Griff Kommunikasjon i samarbeid med Lucky View.
Karl Eirik Haug, mannen bak det anerkjente magasinet Carl´s Cars, reflekterer om gode øyeblikk, bak rattet i en Miami Blue Porsche 911. Film: Griff Kommunikasjon i samarbeid med Ole Magnus Kinapel
En viking på veien. En outlaw i Oslo. Magnus Walker reiser verden rundt på jakt etter grom kjøring. Helst i en Porsche. Produsert september 2018 på ulike locations i Oslo. Film: Griff Kommunikasjon i samarbeid med Maverix.
↑ Se også
Bilmagasin: Det offisielle Norsk Porsche-magasinet
Engasjerende lesning for bilentusiasten
Engasjerende lesning for bilentusiasten
Engasjerende lesning for bilentusiasten